Svampnachos

Serverar: 20 portioner

Ät genast eller gratinera gärna efter hand, så att nachosen behåller sin sprödhet. Gott till drinken bl.a.

Ingredienser

  • 200 g färska champinjoner
  • 2 vitlöksklyftor
  • Smör
  • 1 dl crème fraiche paprika & chili
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 dl Arla Köket riven ost gratäng
  • 20 nachos
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Skiva champinjonerna. Skala och hacka vitlöken. Fräs allt i smör. Rör i crème fraiche och persilja.
    3. Lägg chipsen på bakplåtspapper på en plåt. Klicka på röran och strö över osten.
    4. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min.

    Kommentarer (1)

    Anders1975 13 juli 2011

    dsf

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben