Svampöverbakad kassler

Serverar: 1-4 portioner

Älskar champinjoner så det här är ett bra recept.

Ingredienser

  • 2 schalottenlökar
  • 250 g champinjoner
  • 1 kokt potatis
  • 2 msk hackad persilja och timjan
  • 600 g skivad kassler
  • Instruktioner

    Skala och hacka schalottenlökarna. Hacka champinjonerna. Fräs lök och svamp torrt i matfett. Riv den kokta potatisen och rör ner i fräset tillsammans med persiljan och timjan. Krydda. Tillaga 4 portioner hollandaisesås enligt anvisning på förpackning. Rör ner 0,5 dl av såsen i fräset. Fördela på 600 g skivad kassler och gratinera i 225° i 15 min. Servera med resten av såsen och potatisklyftor.

    Liknande recept

    4.4
    45 min
    4-6
    25

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben