Svamppizza.

Serverar: 4 portioner

Jag brukar lägga på skinka eller kassler också.

Ingredienser

  • 1 förpackning (500 g) pizzamix
  • 500 g svamp t ex champinjoner
  • 6 tomater
  • 75 g hårdost, max 17% fett
  • 1 burk (420 g) pastasås, gärna med basilika
  • 1 msk oregano
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    Tillaga pizzadegen enligt förpackningens anvisning. Tryck eller kavla ut degen på en bakpappersklädd plåt. Ansa och skiva svampen. Skölj och skiva tomaterna. Riv osten. Bred pastasåsen på pizzabotten. Fördela svamp och tomater ovanpå och strö över osten. Krydda med oregano, salt och peppar. Tillaga mitt i ugnen i 250°C, 10-12 minuter. Servera pizzan skuren i bitar med strimlad vitkål.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben