Syltbollar

Tid: 20 minuter

Jättegoda glutenfria kakor!

Ingredienser

  • 125 g margarin
  • 3 msk socker
  • ½ ägg
  • 2 ½ dl potatismjöl eller maizena
  • Fyllning
  • ½ dl fast sylt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör matfett och socker smidigt. Tillsätt ägg och potatismjöl eller maizena. Forma degen till små bollar och placera dom i små kakformar. Lägg kakformarna på en plåt. Platta till dem lätt och gör en fördjupningen i mitten. Fyll med lite sylt.
    2. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.

    Kommentarer (2)

    carmenlita 16 januari 2010

    hmmm ska prova detta men det står inga grader men får väl chansa då

    Dansarn92 6 februari 2012

    Gjort dom och dom blev goda! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben