Taccopizza

Serverar: 8 portioner

Gott med sallad och bröd till pizzan.

Ingredienser

  • Deg
  • 4 dl Grahamsmjöl
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 4 tsk bakpulver
  • 100 gr rumsvarmtmargarin
  • 3 dl mjölk
  • Fyllning
  • 400 g blandfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk matfett
  • 2 påsar Tacomix
  • 3 dl vatten
  • 2 burkar Creme Fraiche
  • 10 msk majonnäs
  • 2 tomater
  • 1 paprika
  • 1 gul lök
  • 2 påsar pizzaost
  • Instruktioner

    Hacka samman allt till degen och arbeta den smidig. Kavla ut i på en plåt. Förgrädde degen utan fyllning på 250 grader 5 min. Bryn färsen och löken i fett i en stekpanna. Tillsätt tacomix, vatten, créme fraiche och majonnäs.Tag ut och bred på färs - skivad tomat -strimlad paprika -lökringar och slutligen 2 påsar riven pizzaost . Gratinera pizzan i 250 grader ca 15 min.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben