Tackosoppa

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

mycket mat

Ingredienser

  • 400-500 g köttfärs
  • 450 g blomkål (fryst)
  • ½ purjolök
  • 2 rödlökar i klyftor
  • 1 påse tackokrydda
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2½ dl grädde
  • 1 buljongtärning
  • 1 liter vatten
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl chilisås
  • Vitpeppar
  • Svartpeppar
  • Salt
  • 1-2 droppar tabasco
  • Servering
  • Créme fraish
  • Instruktioner

    Stek köttfärsen. Koka blomkålen och löken mjuk i buljongen red med grädde. Tillsätt köttfärsen och resten av ingredienserna Servera med créme fraish

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben