Taco-köttfärsgryta

Serverar: 4 portioner

God variant på Taco-mat

Ingredienser

  • 500 g köttfärs
  • 1 påse Taco-dipmix (sån man har till chipsdipp..)
  • 1 gul lök
  • 1 burk minimajs
  • ca 2 dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    1. Bryn köttfärsen, skär löken i klyftor och ha i grytan tillsammans med minimajsen, som gärna får vara skuren i mindre bitar, tillsätt Taco dipmix. Slå på matlagningsgrädden och låt sjuda några minuter.
    2. Servera med fullkornspasta och sallad.

    Kommentarer (1)

    Yossan69 31 oktober 2008

    Jättegod! Vid andra lagningen bytte jag ut minimajs mot en liten burk vanlig majs - som omväxling. Blev jättegott det också. Dubblade även såsmängden vid andra lagningen, tyckte att det blev rättså torrt annars.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben