Tacofi

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En god sallad till blir det mycket gott

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, t ex sej
  • 1 tsk salt
  • 2 1/2 dl Kelda mellangrädde
  • 1/2 dl tacosås, medium eller hot
  • 2 dl Arla Köket riven ost texmex
  • 15-20 tortillachips
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller ris.
    2. Tips Servera med en extra klick hot tacosås.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben