Tacokycklinggratäng

Fredagsmysmiddag.

Ingredienser

  • 1 butiksgrillad kyckling
  • 2 gula lökar
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 röd paprika
  • 2½ dl crème fraiche
  • 2½ dl grädde
  • 2 ägg
  • 40 g tacokrydda
  • 140 g bacon
  • 1 tsk soja
  • Lagrad riven ost
  • Instruktioner

    1. Bena ur och skär kycklingen i bitar, lägg i en ugnsform.
    2. Hacka lök, vitlök och paprika och bryn dem i en stekpanna, lägg sedan ner med kycklingen.
    3. Rör ihop crème fraiche, grädde, ägg och tacokrydda, rör ner med kycklingen.
    4. Hacka bacon och knaperstek i lite soja, sprinkla över formen. Täck med ett lager riven ost. Kör i ugnen i 200 grader i 20-30 minuter.
    5. Servera med en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben