Tacopinnar

Serverar: 10 portioner

Tid: 45 minuter

Perfekta i wrapsen på utflykten eller som "mingelmat".

Ingredienser

  • 1 kg nöt- eller blandfärs
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 4 msk tacokrydda
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • Flytande margarin eller smör att steka i
  • Instruktioner

    Blanda färs, pressad vitlök, salt, tacokrydda och matlagningsgrädde till en smidig smet. Rör inte för mycket så smeten blir trådig. Forma färsen till avlånga bullar och stek i omgångar på medelvärme i ca 5 min. Skaka pannan/vänd bullarna då och då. Låt dem kallna om du ska använda dem till wraps eller frysa in dem. Ska du använda tacopinnarna till mingelmat sticker du i tandpetare i ena änden.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben