Tacosgratäng

Serverar: 4 portioner

Snabblagat fredagsmys.

Ingredienser

  • 500gr nötfärs
  • 1 gul hackad lök
  • 1 röd paprika i småbitar
  • 1 påse tacomix
  • 1 burk creme fraiche
  • 200gr philadelphia ost
  • Ev lite purjolök
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen, löken och paprikan. Blanda i tackokryddorna. Blanda sedan samman creme fraicen och osten i en bunke. Creme fraicheblandningen ska du sedan lägga i botten på en ungsfast form.
    2. Lägg köttfärsfyllningen över, ev lite purjolök. och sedan riven ost.
    3. In i ugnen på 200 grader tills det "puttrar".
    4. Servera med nachochips och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    miramamman 25 januari 2009

    Provade denna i helgen med gott betyg. Kidsen gillade den helskarpt. De gillar inte varm paprika, så jag tog majs i stället.

    MAEMAL 8 februari 2009

    Har använt detta recept många gånger, både till vardag och fest. Lätt att "svänga ihop", går att förbereda och alltid lika uppskattat. Brukar även servera något gott bröd till.

    cykelida 15 mars 2011

    Bra sätt att variera tacos! Andra gången jag gjorde den hade jag i majs och kidneybönor, för att lätta upp lite på mastigheten. Funkade också bra.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben