Tacosnibbar

Serverar: 10 portioner

Tid: 40 minuter

en fredags mys

Ingredienser

  • 1 pkt fryst smördeg ,5 plattor
  • 300 g köttfärs
  • 1 msk matfett
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 1 tomat
  • 1 dl majs
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    Tina smördegen. Bryn färsen i matfett. Tillsätt tacokrydda och vatten. Koka ihop i 10 min. Tärna tomaten och rör ner tillsammans med majs. Låt svalna. Kavla ut plattorna lätt och dela varje på mitten. Lägg på fyllning och vik ihop till en trekant. Tryck ihop kanten med en gaffel. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 226 grader 10 minuter. Servera med jalapeno

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben