Perfekta att göra på tacorester. Jag har använt osten "svarta Sara " i receptet. Wrapsen ätes varma eller kalla, har haft med som utflyktsmat, jättepraktiskt.
Ingredienser
400 g nötfärs
1 påse Santa Marias tacokrydda, medium stark, 40 g
½ hackad gul lök
3 klyftor vitlök, pressade
340 g majskorn på burk
2 dl riven ost
1 tsk sambal oelek
2 msk sojasås
10 Santa Marias Big Sizes tortillabröd
10 skivor ost
2-3 msk smör, till stekning
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Stek köttfärsen enligt anvisningen på påsen med tacokryddor, lägg åt sidan.
- Stek lök och vitlök gyllengult i 2-3 msk smör. Blanda ner köttfärsen, majskornen, den rivna osten, sambal oelek och sojasås. Klart när osten smält.
- Fördela röran på de 10 bröden och vik omsorgsfullt till en fyrkant. Lägg på bakpappersklädd ugnsplåt med skarven nedåt. Lägg en skiva ost ovanpå varje knyte.
- Grädda i övre delen av ugnen ca 15 min, tills osten smält och fått lite färg.
Kommentarer (0)