Tagliatelle med vegetarisk pastasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Så enkel och så god!!

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 auberginer
  • 2 dl parmesan
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1-1 ½ dl svarta och gröna kalamataoliver
  • Oregano
  • Peppar
  • Salt
  • Instruktioner

    Stoppa in auberginen hela på en plåt i ugnen ca 20 min i 250 grader, eller tills dess att dom är ordentligt mjuka. Skär upp auberginen med en kniv och gröp ut innehållet med en sked. Stek löken och vitlöken glansig och tillsätt därefter auberginen, tomatpurén och krossade tomater. Blanda ihop och låt puttra i några minuter. Krydda och smaka av. Ta av såsen från pannan och tillsätt oliverna och parmesanen. Koka upp färsk tagliatelle och servera!!

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben