Lättlagat och gott.....Vi åt detta idag 2/3 Söndags lunch.Med ris...tomater och wasabi remmoulad
Ingredienser
ca. 600 g laxfilé, skinn & benfri
3 msk Tamarindpasta på burk
1 msk Hackad röd chili alt. färsk hackad
1 tsk Ingefära alt. färsk riven
2-3 vitlöksklyftor, skivade
Instruktioner
- Koka upp tamarindpasta, chili, ingefära och vitlök med 1 liter vatten och låt småkoka i 10 minuter.
- Skär laxen i kuber, ca. 2 x 2 cm. Lägg kuberna i en tajt form, salta och peppra. Häll över den kokande lagen och täck formen med plastfilm, låt dra i ungefär en timme. Häll sedan av spadet och servera laxen med en god sallad och t.ex. wasabiremoulad ....
WasabiRemoulad receptet finns även här i min receptbok..
Kommentarer (0)