Tantröra

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

God som en förrätt.

Ingredienser

  • 150 g kallrökt lax
  • 1 ättiksgurka
  • 2 kokta potatisar med skal ( kalla )
  • 2 hårdkokta ägg
  • ½ kruka gräslök
  • ½ dl cremé fraiche
  • 4 msk majonnäs
  • 1 nypa salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 4 pumpernickelbröd , runda
  • Garnering
  • ½ rödlök
  • 4 msk röd rom
  • Räkor
  • Dill
  • Citron
  • Instruktioner

    Skala potatisen och skär den i små bitar. Skär laxen och gurkan i små bitar. Hacka äggen. Finhacka gräslöken. Blanda lax, gurka, potatis, ägg, gräslök och cremé fraiche, majonnäs , salt och peppar i en skål. Lägg röran på 4 st bröd och garnera med räkor, rödlök, rom , dillkvist och citron

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben