Teriyalax med wasabisoja

Serverar: 4 portioner

Tid: 50 minuter

:) :) nam nam

Ingredienser

  • 4 bitar laxfile, ca 500 g
  • 1,5 dl Teriyakimarinad
  • 400 g frysta wokgrönsaker
  • 1 msk matolja till stekning
  • Granering
  • 1 tsk vita sesamfrö
  • Sås
  • 1 dl soja, japansk
  • 1 tsk wasabi
  • Instruktioner

    1. Lägg laxfileérna i marinad , ca 15 min 2. Tag upp laxen och torka av marinaden. Stek 2-3 min på varje sida. 3. Woka grönsakerna i stekpanna på hög värme i lite olja. 4. Blanda soja med lite wasabi så att det blir lagom starkt. 5. Strö över sesamfrö över laxen. Servera med nykokt ris, wokgrönsakerna och wasabisoja

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben