Tex mex-lax

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En enkel god lax

Ingredienser

  • 4 bitar lax á 125g
  • 1 påse potatisklyftor
  • 2 mosade avokader
  • 2 tsk citronsaft
  • 2 dl creme fraiche
  • 300 g majskorn
  • 2 paprikor
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 burk tacosås
  • 100 g tortillachips
  • Salt
  • Instruktioner

    1: Stek potatisen i ugnen 2: Blanda avokadomoset med citronsaft och sedan med cream fraiche. Smaka av med salt. 3: Värm majskornen.Skär paprika i bitar. Rör ner paprikan i majsen. 4 Pudra laxfilèerna med tacokrydda.Grilla dem några minuter på varje sida. 5: Servera laxen med potatis,tacosås,chips avokadoblandningen,majs och paprikablandningen och en sallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben