En perfekt blandning av olika smaker och konsistenser.
Ingredienser
500 g nötfärs
2 msk tacokrydda
1 dl + 2 msk mexikansk salsasås
1 krm salt
1 krm svartpeppar
4 skivor smältost
1 dl guacamole
4 hamburgerbröd, rostade
Instruktioner
- Blanda nötfärs, tacokrydda, 2 msk salsasås, salt och peppar i en skål. Forma färsen till fyra lika stora hamburgare.
- Hetta upp en grillpanna och lägg i hamburgarna. Stek dem 7-8 minuter, vänd dem en gång tills mediumstekta.
- Lägg en skiva ost på varje hamburgare och stek cirka en minut tills osten har smält.
- Portionera upp guacomole på underdelarna av hamburgerbröden och bred ut den i kanten. Lägg på hamburgarna och fördela resten av salsan ovanpå. Lägg till sist på ovandelen av brödet och servera.
Kommentarer (0)