Texmexburgare

Serverar: 4 portioner

En perfekt blandning av olika smaker och konsistenser.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 2 msk tacokrydda
  • 1 dl + 2 msk mexikansk salsasås
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 skivor smältost
  • 1 dl guacamole
  • 4 hamburgerbröd, rostade
  • Instruktioner

    1. Blanda nötfärs, tacokrydda, 2 msk salsasås, salt och peppar i en skål. Forma färsen till fyra lika stora hamburgare.
    2. Hetta upp en grillpanna och lägg i hamburgarna. Stek dem 7-8 minuter, vänd dem en gång tills mediumstekta.
    3. Lägg en skiva ost på varje hamburgare och stek cirka en minut tills osten har smält.
    4. Portionera upp guacomole på underdelarna av hamburgerbröden och bred ut den i kanten. Lägg på hamburgarna och fördela resten av salsan ovanpå. Lägg till sist på ovandelen av brödet och servera.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben