Thaiklubbor
Lättlagat och gott...jag gillar kyckling...
Ingredienser
4 kycklingklubbor, ca 1 kg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk Arla smör & rapsolja
2 ½ dl Kelda mellangrädde
1 ½ msk röd currypasta
2 paprikor
1 pressad vitlöksklyfta
Färsk koriander
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°.
Dela kycklingklubborna. Salta, peppra och bryn dem i smör & rapsolja i en stekpanna.
Lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
Blanda grädde, currypasta och vitlök.
Kärna ur och strimla paprikan. Lägg den runt om kycklingen och häll på grädden. Stek i ytterligare 20 min.
Strö över koriander. Servera med kokt ris.
Liknande recept
Thaiklubbor
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!