Thaiklubbor

Lättlagat och gott...jag gillar kyckling...

Ingredienser

  • 4 kycklingklubbor, ca 1 kg
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk Arla smör & rapsolja
  • 2 ½ dl Kelda mellangrädde
  • 1 ½ msk röd currypasta
  • 2 paprikor
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Färsk koriander
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175°.
    2. Dela kycklingklubborna. Salta, peppra och bryn dem i smör & rapsolja i en stekpanna.
    3. Lägg dem i en stor ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
    4. Blanda grädde, currypasta och vitlök.
    5. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg den runt om kycklingen och häll på grädden. Stek i ytterligare 20 min.
    6. Strö över koriander. Servera med kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben