Thaistroganoff

Serverar: 4 portioner

En annorlunda stroganoff

Ingredienser

  • 400 g falukorv
  • 1 st purjolök
  • 3 dl Kelda kokos
  • 3 msk tomatpuré
  • 2 msk sweet chilisås
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Gör så här Skär korven i strimlor. Strimla purjolöken. Koka upp kokosmjölk, tomatpuré, sweet chilisås och salt i en traktörpanna. Blanda i korv och purjolök. Koka på svag värme under lock några minuter. Servera med ris och broccoli.

    Kommentarer (4)

    Katzy 17 september 2008

    Hej! Rekomenderar denna rätt varmt. Så jättegod tycker jag. Betyet blir 5+. Katzy/Lena

    hellea 8 september 2009

    Har lagat denna rätt flera gånger och föredrar den här framför den "gamla" stroganoffen. Då Kelda kokos inte finns i min butik, så använder jag kokosmjölk.

    Merica78 25 januari 2012

    Perfekt till vardagsmiddag och en god variation till vanlig korvstroganoff. Duttade i liiiite curry också, då blev den t o m ännu godare :)

    petrissa 2 augusti 2013

    Det här var jättegott! Kul idé för att variera den vanliga stroganoffen. Jag utgick från ditt recept men gjorde lite annorlunda. Använde vanlig kokosmjölk, la till lite paprika, svartpeppar, vitlök och en tärning hönsbuljong. Kanongott! Tack för receptet!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben