Thaiwok a la viktväktarna

Serverar: 2 portioner

Perfekt mat! Ger 6,5 p.

Ingredienser

  • ½ tetrapack Kelda Thai soppa (2,5 dl)
  • 1 påse wok grönsaker
  • 2 kycklingfiléer á 125 g eller 1 påse Findus chicken fillet (0,5 pts mer per person isåfall)
  • 3 stora vitlöksklyftor
  • 240 g kokta nudlar
  • Instruktioner

    1. Strimla kycklingen (eller häll i chicken fillet påsen) och bryn den i lite olja eller Fry easy (sprayolja) Häll i grönsakerna och låt brynas tillsammans med kycklingen ett tag.
    2. Häll i Thai soppan och låt allt puttra upp tillsammans. Koka upp nudlarna i lättsaltat vatten och servera.
    3. OBS! Häll gärna lite kinesisk soja över också!!
    4. Välj mellan att blanda i nudlarna eller servera bredvid!

    Liknande recept

    Kommentarer (7)

    gazellen 31 oktober 2008

    ÅÅÅÅÅÅÅÅ så gott!!!! Gjorde detta ikväll & vilken middag det blev!!! Rekomenderar detta till tusen. Det e svårt att imponera mig då jag e utbildad kock men här!!!

    anluk 6 februari 2009

    Fantastiskt gott och otroligt enkelt. Kommer garanterat att göras många gånger

    Lennart_58 12 augusti 2009

    Nu fick jag användning för wokpannan som jag fått till låns, 5p såklart. Lennart.

    TTJ 4 mars 2010

    Supergod! En ny fredagsfavorit hos oss, en solkar femma i betyg. Tack för ett jättebra recept!

    Mariaagren 16 mars 2011

    Spännande denna rätt ska vi prova ikväll

    Tiraa 9 juni 2011

    Tänkte pröva denna rätt ikväll. Ska vitlöksklyftorna pressas, hackas?

    bjuranna 14 augusti 2012

    Enkelt, snabbt, nyttigt och gott! Bra vardagsmat! Lite mesig i smaken, men det blev betydligt bättre med tillsats av lite soya!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben