Thebrödskakor

Serverar: 60 portioner

De är mjölkfria.

Ingredienser

  • 500 g mandelmassa
  • 1 stor äggvita
  • Röd karamellfärg
  • Grön karamellfärg
  • Ev hasselnötter eller cocktailbär
  • Instruktioner

    1. Riv mandelmassan på rivjärnets grövsta sida.Tillsätt äggvitan och rör till en jämn smet. Färga med karamellfärg. Tänk på att färgen bleknar något i ugnen.
    2. Spritsa ut eller rulla smeten till små runda kakor och lägg på bakplåtspapper. Stick ner ev dekoration.(hasselnötter eller cocktailbär till dekoration)
    3. Grädda kakorna i 200 grader ca 8-10 minuter. Kakorna ska få lite färg, vara spröda på ytan, men fortfarande mjuka inuti. Förvaras i burk med tättslutande lock.
    4. Kakorna går också bra att frysa.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben