Tiramisukaka

Serverar: 10 portioner

Fantastiskt god Tiramisukaka,annorlunda.

Ingredienser

  • 2 st mascarpone
  • 3 äggulor
  • 2 1/3 strösocker
  • 3 blad gelatin
  • Kakao
  • ½ liter kaffe
  • ½ liter grädde
  • 3 st färdigköpta tårtbottnar
  • Mörk block choklad att riva över den färdiga kakan
  • Instruktioner

    Vispa äggulor med strösocker tills fluffigt skum blanda ned hårt vispad grädde och mascarpone. Blötlägg gelatinbladen i lite vatten och blanda i det heta kaffet. Sikta kakao över varje botten och blöt ned varje botten med kaffet och bred kräm ovanpå. Upprepa detta mellan bottnarna.Överst täcks hela kakan med mascarponkrämen och riv mörk blockchoklad över. Ställ i frysen minst 30 min

    Kommentarer (1)

    Bodil56 30 augusti 2009

    Den här kakan låter spännande och smarrig! Ska absolut baka den på jobb!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben