Tiramisupraliner

Serverar: 25 portioner

Läckra munsbitar...eller är det mumsbitar...?

Ingredienser

  • 100 g mörk choklad
  • Knäckformar av papper
  • 100 g mascarponeost - Italiensk färskost
  • 2 tsk florsocker
  • 1 msk kaffelikör
  • 1 ½ tsk frystorkat espressopulver
  • Kakao
  • Instruktioner

    1. Smält chokladen i vattenbad eller microvågsugn.
    2. Använd en tesked och täck insidorna på dubbla knäckformar med chokladen. Låt stelna i kylen.
    3. Ta försiktigt bort papperet.
    4. Blanda mascarponeost, socker, likör och kaffepulver. Fyll formarna och förvara dem i en tät burk i kylen. Sikta över kakao före servering.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben