TJÄDERBIFFAR MED ENBÄRSGRÄDDSÅS

Serverar: 2 portioner

Färsbiffar

Ingredienser

  • Vetemjöl
  • 2 medelstora schalottenlökar
  • 5 krossade enbär
  • 2 hg tjäderfärs
  • 2 hg fläskfärs
  • ½ dl öl
  • 1 ägg
  • svartpeppar
  • salt
  • Smör att steka i
  • Instruktioner

    Gör så här: Finhacka löken, fräs den i smör och låt den svalna. Blanda sedan löken med alla övriga ingredienserna till en jämn smet. Provstek en liten klick och smaka av kryddning. Forma till biffar, vänd i mjöl och stek i smör tills biffarna får färg. Lägg över biffarna i ugnsform och stek i ugn ca 10 –15 min.

    Kommentarer (2)

    smacka1 12 januari 2012

    Var är såsreceptet ?

    drzebra 22 mars 2013

    Precis! Hittar inget recept på såsen. Trist början :-(

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben