Tobleronecheesecake

Underbar efterrätt med hallon. Perfekt avslutning.

Ingredienser

  • 400 g Maryland cookies choklad
  • 125 g smör
  • 2 ½ dl kesella
  • 400 g philadelphiaost
  • 1 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 200 g Toblerone
  • Garnera med
  • Toblerone
  • Hallon
  • Instruktioner

    1. Krossa kexen i matberedaren och blanda i smält smör. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter.
    2. Grädda i 175º, 8 minuter och låt svalna. Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i äggen ett i taget. Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten.
    3. Häll smeten i formen och grädda i 125º, 40 minuter. Låt den kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering. Strö över hyvlad Toblerone och sätt hallon längs med kanten.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben