Choklad och tofee. Mums! På bilden liknar dem chokladbollar, då jag valt att rulla bollarna i kokos. Denna tryffel blir riktigt krämig och får god smak av toffee.
Ingredienser
1 3/4 dl grädde
150 g mörk choklad
150 g ljus choklad
Ca 65 g rumsvarmt smör
3/4 dl Dooley´s Orginal
Garnering
Kakao, hackade hasselnötter eller strössel
Instruktioner
- Hacka chokladen fint.
- Koka upp grädden. Smält smöret och chokladen i grädden över låg värme. Rör om tills smör och choklad är smält samman med grädden. Blanda i Dooley's Orginal. Rör om.
- Låt svalna och halvstelna i kylen. Rulla kulor med hjälp av kuljärn eller med händerna.
- Rulla kulorna i vald garnering. Ställ kallt att stelna ytterligare.
- Ät och njut. Hoppas att det skall smaka.
Kommentarer (0)