Tomtetoast

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

En perfekt liten kvällstoast under julhelgen. Då man brukar ha det flesta av ingredienserna hemma. Brukar uppskattas av både barn och vuxna. Serveras invikt i en servett, enkelt och lätt.

Ingredienser

  • 2 skivor formbröd
  • 2 skivor kokt rimmad skinka (julskinka)
  • 4 skivor edamerost
  • ½ msk skånsk grovkornig senap
  • 1 msk rödbetssallad
  • ½ msk smör
  • Instruktioner

    Bred smör och senap på båda bröden. Lägg på en skinkskiva, 2 skivor ost och rödbetssalladen på det ena brödet. Lägg sen på 2 skivor ost och en skinkskiva, och sist den andra brödskivan. Stoppa i smörgåsgrillen eller våffeljärnet ett par minuter.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben