Tonfisk-pastagratäng

Tid: 1 timme

Lättlagad och god vardagsrätt. Barnens favorit hos oss!

Ingredienser

  • 500 g gnocchi pasta
  • 400 g tonfiskfiléer från burk
  • 2 påsar hollandaisesås ( t ex Knorr )
  • 4 dl grädde
  • 150 g riven ost
  • Dill
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen. Blanda ihop tonfisk, pasta och mycket dill i en smord ugnsform. Tillsätt salt och peppar och blanda i hälften av den rivna osten.
    2. Tillaga hollandaisesåsen enligt instruktionerna på förpackningen ( blir sammanlagt ca 5 dl ) och späd ut såsen med 4 dl grädde. Slå såsen på tonfisk-pastablandningen och gratinera med resten av den rivna osten.
    3. Gratinera i 200 grader i ca 30 minuter. Servera med en fräsch grönsallad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben