Tonfiskomelett

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En lätt och god lunchrätt.

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 dl lättmjölk
  • 1 burk tonfisk i vatten 185 g
  • 2 hackade salladslökar
  • 2 tärnade tomater
  • 1/2 dl hackad dill
  • 1 krm cayennepeppar
  • 2 tsk olivolja
  • Instruktioner

    1. Vispa äggen med mjölk.
    2. Tillsätt tonfisk som är avrunnen och delad i bitar. Lägg i salladslök ,tomat, dill och cayennepeppar.
    3. Olja en ugnsäker form med olivolja. Häll i blandningen.
    4. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 20 minuter.
    5. Servera med en grösallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben