Tonfisksnittar

Smaskig entrérätt eller på buffébordet

Ingredienser

  • Mjukt tunnbröd
  • Tonfiskröra
  • 200 g tonfisk
  • 2 msk Kalles kaviar
  • 1 finhackad lök
  • 1 dl grädde
  • ½ dl crème fraiche
  • 2-3 msk finklippt dill
  • Vitpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Låt vattnet eller oljan rinna av från tonfisken. Vispa grädden tjock.
    2. Blanda ihop alla ingredienserna i tonfiskröran och smaka av med lite vitpeppar och ev salt.
    3. Bred ett rikligt lager tonfiskröra på mjukt tunnbröd. Rulla ihop från långsidan och linda in i gladpack.
    4. Låt rullarna ligga i frysen och ta fram för upptining ca 30 minuter innan servering. När rullarna tinat lite så skärs de upp i ca 2-3 cm långa bitar.
    5. Ställ bitarna på högkant på ett fat och dekorera snittarna med dill eller ur egen fantasi.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben