Smaskig entrérätt eller på buffébordet
Ingredienser
Mjukt tunnbröd
Tonfiskröra
200 g tonfisk
2 msk Kalles kaviar
1 finhackad lök
1 dl grädde
½ dl crème fraiche
2-3 msk finklippt dill
Vitpeppar
Salt
Instruktioner
- Låt vattnet eller oljan rinna av från tonfisken.
Vispa grädden tjock.
- Blanda ihop alla ingredienserna i tonfiskröran och smaka av med lite vitpeppar och ev salt.
- Bred ett rikligt lager tonfiskröra på mjukt tunnbröd.
Rulla ihop från långsidan och linda in i gladpack.
- Låt rullarna ligga i frysen och ta fram för upptining ca 30 minuter innan servering. När rullarna tinat lite så skärs de upp i ca 2-3 cm långa bitar.
- Ställ bitarna på högkant på ett fat och dekorera snittarna med dill eller ur egen fantasi.
Kommentarer (0)