Tonfiskspaghetti

Serverar: 4 portioner

En verkligt läcker och lättlagad spaghetti.

Ingredienser

  • ca 300 g spaghetti
  • 2 röda paprikor
  • 1 purjolök
  • 1 burk tonfisk i olja, ca 185 g
  • Smör
  • 2 dl crème fraiche
  • Salt
  • Svartpeppar
  • ½ dl kapris
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Kärna ur och tärna paprikan. Strimla purjolöken grovt. Låt tonfisken rinna av.
    2. Fräs paprikan och purjolöken i en stekpanna. Rör ner crème fraiche och låt det koka ihop någon minut. Lägg i tonfisken och smaksätt med salt och peppar.
    3. Blanda såsen med den kokta pastan. Strö över kapris. Servera direkt.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben