Torskromsbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Visst kan man skära torskrommen i skivor och steka dom direkt till biffar . Men jag gör så här istället.

Ingredienser

  • 1 burk torskrom, 200 g
  • 2 ägg
  • 2 krm citronpeppar
  • 1 knippa dill
  • 2 msk margarin
  • 1 citron
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Mosa torskrommen i en skål. Blanda den med ägg, citronpeppar och hackad dill.
    2. Fräs margarin i en stekpanna. Klicka ut smeten med en matsked och platta till med en stekspade. Gör ca 12 biffar. Stek biffarna ett par minuter på varje sida.
    3. Servera med citronklyfta och paprikapulver, stuvad spenat och kokt potatis.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben