Tortillastubbar

Serverar: 24 portioner

Tid: 20 minuter

Snabbt, enkelt och gott. Lätta att ha till alla möjliga inbjudningar.

Ingredienser

  • 4 vetetortillas (ca 24 cm i diameter)
  • 100 g rökt skinka
  • 2 dl riven lagrad ost, tex Präst
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka skinkan och blanda försiktigt med ost, crème fraiche och sambal oelek. Bred blandningen på tortillas och rulla ihop. Lägg dem med skarven ned på ett ugnssäkert fat. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 min. Skär varje rulle i 6 bitar och ställ dem på ett fat. Tips: Skinkblandningen kan göras i förväg.
    2. Skinkan kan bytas mot vegetariska alternativ.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben