Smält margarinet, vispa ägg och socker pösigt. blanda alla torra ingredienser. Häll i det smälta margarinet och de torra ingredienserna i äggsmeten och rör om ordentligt. häll i långpanna och grädda i 200g i 12-15 minuter.
Under tiden koka cocossmeten blanda alla ingredienser i en kastrull utom koksen som blandas i sist. Koka i ca 5-7 minuter.
Ta ut kakan och häll cocossmeten försiktgt över den ganska lösa kakan och fördela över hela kakan.
Sätt tillbaka den i ugnen och grädda ytterligare 10 minuter. Låt den kallna skär i rutor. går jättebra att frysa. Den är som godis.
Kommentarer (2)
TinaBlomman12 december 2008
Låter riktigt smaskigt detta recept, ska prova det ikväll när mina barn kommer på besök. Återkommer om vad jag tyckte.
helena574 mars 2010
detta ska testas i helgen skriver en kommentar efter =O))
Visa alla artiklar
Länkar
Sitemap
Om Matklubben
Pressmaterial
Annonsinfo
Kontakta oss
Information om cookies Kontakt
info@matklubben.se
Matklubben i Sverige AB
Wallingatan 37
111 24 Stockholm Sidan är skapad av
Webbyrå PRODUKTION 203
Sök på matklubben.se
Webbyrå PRODUKTION 203
Låter riktigt smaskigt detta recept, ska prova det ikväll när mina barn kommer på besök. Återkommer om vad jag tyckte.
detta ska testas i helgen skriver en kommentar efter =O)) Visa alla artiklar Länkar Sitemap Om Matklubben Pressmaterial Annonsinfo Kontakta oss Information om cookies Kontakt info@matklubben.se Matklubben i Sverige AB Wallingatan 37 111 24 Stockholm Sidan är skapad av Webbyrå PRODUKTION 203 Sök på matklubben.se Webbyrå PRODUKTION 203