Toscapersikor

Serverar: 4-6 portioner

Mycket god dessert att bjuda på.

Ingredienser

  • 1 burk konserverade persikor (450g)
  • 1 påse flagad mandel
  • 50g smör
  • 1/2 dl socker
  • 1/2 dl vispgrädde
  • 1 msk vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt persikorna rinna av. Lägg dom i en ugnssäker form. Blanda ingredienserna i en kastrull. Låt smeten koka upp under omrörning. Häll sedan smeten över persikorna. Grädda i ugnen 15 minuter.
    2. Sedan klart för servering och det blir godast med glass till! ;-)

    Kommentarer (1)

    Byline 20 september 2009

    Det perfekta receptet på Tosca Persikor. Riktigt härligt onyttigt. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben