Trillingnötter

Julgodis.

Ingredienser

  • 200 g ljus blockchoklad
  • 200 g hasselnötter
  • Instruktioner

    Nötterna blir godast om man först rostar dem lite lätt 200 graders ugnsvärme ett par minuter. Lägg nötterna i en handduk och gnugga bort skalen. Bryt sönder och smält chokladen och lägg ner nötterna i omgångar, ca 15 stycken åt gången. Ta upp dem tre och tre med två skedar och låt chokladen få rinna av lite. Låt stelna på plåt med bakplåtspapper.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    zonale 24 november 2008

    Ibland är det enklaste det godaste..... Äter alltid trillingnötterna först ur chokladkartongen. Nu har jag många.....

    almerase 9 december 2011

    Jättegoda :) Jag måste bara hitta stora hasselnötter nästa gång :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben