Tunnbrödschips

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Superenkelt tillbehör till buffé. Tunnbrödschipsen är väldigt goda att dippa i sweatchilisås. Dippen gör man enkelt genom att blanda crème fraiche med sweetchilisås, pressad vitlök och flingsalt. Använd valfria kryddor efter smak.

Ingredienser

  • 375 g tunnbröd
  • ½ dl olivolja
  • 1 tsk valfria blandade kryddor (t.ex. basilika, flingsalt, oregano, gräslök, vitlök...)
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Pensla tunnbröden med olivolja och krydda med flingsalt och valfria kryddor. Skär i remsor och sätt in ugnen tills de har fått fin färg, grädda ca 8-10 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Vintra 3 oktober 2015

    Gjorde detta idag. Jättelätt. Jättegott! Använde italiensksalladskrydda. Kommer göra massor av gånger. Haha.

    Kikki-Dina 4 oktober 2015

    Vad roligt att du gillade receptet, perfekt tillbehör vid mingel.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben