Tunnbrödsticks

Tid: 15 minuter

Enkla och snabba att göra!

Ingredienser

  • 2 mjuka tunnbröd
  • ca ½ dl rapsolja eller olivolja
  • 2 msk flingsalt
  • Kryddförslag
  • Timjan
  • Chilipulver
  • Svartpeppar
  • Eller
  • Chilipulver
  • Oregano
  • Vitlökspulver
  • Eller
  • Svartpeppar
  • Vitpeppar
  • Mortlad rosépeppar
  • Instruktioner

    1. Börja med att värma ugnen till 175 grader.
    2. Lägg bakplåtspapper på en plåt, och lägg tunnbröden på papperet. Ringla över oljan så jämnt som möjligt. Använd en pensel för att få ut oljan över hela brödet. Strö på de kryddor som passar och flingsalt.
    3. Skär från långsida till långsida smala remsor och håll en bredd på ca 2cm. Sära eventuellt lite på dem för att inte fastna i varandra. Grädda i ugnen tills de blivit bruna, ca 10-15 minuter. Håll koll på dem så att de inte bränns vid!
    4. Servera med dipp och njut!
    5. Det går att experimentera fram vilken kryddkombination som helst, så länge man tycker det är gott!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben