Värdshustoast

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegod förrätt....

Ingredienser

  • 160 g skalade räkor
  • 3 hårdkokta skalade ägg
  • ½ dl majonnäs
  • 3 msk crème fraiche
  • 50 g forellrom
  • 2 msk hackad dill
  • Chilisås efter egen smak
  • Vitpeppar efter egen smak
  • Salt efter egen smak
  • Sambal oelek efter smak
  • 4 smörstekta el.rostade skivor formbröd
  • Citronklyftor
  • Dillkvist
  • Instruktioner

    1. Räkor och ägg hackas grovt. Blanda majonnäs, crème fraiche, forellrom och den hackade dillen.
    2. Smaka av med chilisås, salt ,vitpeppar och en gnutta sambal oelek (stark krydda) för extra sting. Blanda ner räk- och ägghacket. Lägg upp på toast och garnera.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben