Västerbottenostsill

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Jättegott på ett knäckebröd

Ingredienser

  • 1 burk 5- minuterssill i bitar ( à 420 g)
  • 2 hårdkokta ägg
  • 1 dl matyoghurt
  • ½ dl majonnäs
  • 1 ½ dl Västerbottenost
  • ½ dl skuren dill
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 krm cayennepeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Låt sillen rinna av. Skala äggen och skär i bitar. Blanda matyoghurt, majonnäs och ost. Rör ner dill, senap, cayennepeppar och smaka av med salt. Vänd ner sillen och äggen. Låt stå någon timme innan servering.
    2. Servera sillen på bröd eller med kokt potatis.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben