Förrätt med räkor, champinjoner och rom
Passar på buffébordet
Ingredienser
4-5 tortillas original eller mjuka tunnbröd
Fyllning
500 g räkor med skal
150 g färska champinjoner
1 liten färsk mango
1 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
1/2 dl hackad färsk basilika
1 msk pressad citronsaft
50 g ishavsrom
Salt
Peppar
Instruktioner
- Tina räkorna om de är djupfrysta och skala dem. Skär dem i mindre bitar.
- Ansa och skiva svampen tunt. Skala och tärna mangon.
- Rör samman crème fraiche med majonnäs, hackad basilika, citronsaft och ishavsrom.
- Rör ner räkor, svamp och mango i blandningen. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg fyllningen som en sträng på brödet och rulla samman dem.
Skär rullarna i bitar.
- Bjud gärna en god sallad till.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Kommentarer (1)
Jag tog bara en halv mango men jag tyckte ändå mangosmaken slog igenom för mycket. Nästa gång kommer jag att göra dessa utan mangon.