Vår favorit-tacogratäng

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Den här tacogratängen har snabbt blivit en favorit i vår familj!

Ingredienser

  • 800 g köttfärs
  • 40 g Taco Spice mix original (en påse)
  • 350 g Santa Maria chunky salsa (en burk)
  • 200 g Philadelphiaost vitlök och örter
  • 4 dl crème fraiche
  • Nachochips
  • Ostsås
  • Instruktioner

    1. Bryn köttfärsen, inte för hårt. Häll i tacokryddan och därefter chunky salsan. Smält samtidigt Philadelphiaosten och creme fraichen i förslagsvis en teflongryta. Ska inte kokas, bara smälta!
    2. Ta en ugnssäker form och häll först i ostblandningen, sedan köttfärsen. Krossa nachochips och lägg som ett täcke över. Avsluta med ostsåsen över alltihop. Går lika bra antingen med färdig t.ex Keldas, eller med pulversås som ni rör i ordning.
    3. In i ugnen på 175 grader i ca 15 minuter.
    4. Servera med Nachochips och en god grönsallad!

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben