Vegotortillas

Ingredienser

  • 1 stor aubergine
  • 2 morötter
  • 1 palsternacka
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk taccokrydda
  • 1 pkt (6-8) mjuka tortillas
  • 1 dl taccosås på burk
  • 1-2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och tärna auberginen. Riv morot och palsternacka grovt. Hacka vitlöken. Fräs grönsakerna i olja i stekpanna i ca tre minuter. Strö på taccokryddan. Lägg tortilla bröden på en bakpappersklädd plåt och fördela fräset, taccosåsen och osten över. Gratinera i ugn ca 10 minuter. Servera med tomat och grönsllad.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben