Viltskavspasta

Nästan lite som snabbmat...när pastan kokar...fixar du viltskavet...sen klart att äta!

Ingredienser

  • 250 g viltskav, fryst
  • 1 msk smör
  • 1 gul lök, skalad och hackad
  • 2 dl kantareller
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 msk timjan
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 dl färsk persilja, hackad
  • 400 g färsk pasta tagliatelle
  • 1 msk olivolja
  • 50 g parmesan, riven
  • Instruktioner

    1. Fräs det frysta viltskavet med smör i panna. Hacka löken. Blanda i lök och kantareller och stek lite till. Tillsätt crème fraiche, grädde, timjan, salt och peppar. Låt koka ihop något. Vänd sist i hackad persilja.
    2. Koka pastan i rikligt med saltat vatten. Häll av och blanda i lite olivolja.
    3. Blanda pastan med viltskavet och strö över riven parmesan. Ät med sallad och rårörda lingon.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben