Vinbärssill

Serverar: 4 portioner

Vinbärssill

Ingredienser

  • 1 förp 5 -minuterssill
  • 1 st liten morot
  • 1 st liten rödlök
  • 1 bit eller cirka 5 cm purjolök
  • 0.5 dl koncentrerad svartvinbärssaft
  • 3 msk strösocker
  • 2 dl röda vinbär
  • lagen från sillen
  • Instruktioner

    1. 1. Låt sillen rinna av men spar lagen. Skär sillen i bitar.
    2. 2. Skala och skär morot och lök i skivor, strimla purjolöken. Blanda samman alla ingredienser och häll på lagen.
    3. 3. Rör om och fyll upp på en väl rengjord burk och förslut. Eller lägg i en skål och låt stå ett par timmar innan den serveras.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben