Vinnarköttbullen

Serverar: 5 portioner

år 1991 så satt jag en dag och läste dn, där hade de en tävling om den bästa köttbullreceptet, efter det har jag gjort dessa köttbuller ett antal gånger och de är bara så goda. Testa vet jag

Ingredienser

  • 600 g mager fläskfärs eller blandfärs
  • 1 dl ströbröd
  • 2 dl kolsyrad vatten (loka tex)
  • 1 medelstor lök
  • 1 ägg
  • kryddpeppar
  • salt o peppar
  • Instruktioner

    Låt ströbrödet svälla i mineralvatten i minst 5 min. Blanda färsen m ströbrödet, riven lök, ägg och kryddor, forma bullerna och stek dem i stekpannan. Servera brun sås till och potatis och kokta grönsaker.

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben