Violabullar

Serverar: 20-25 portioner

Dessa goda bullar är snabba och lätta att baka. Bara blanda ihop, kavla ut och grädda. Receptet kommer från min mormors gamla samling. Baka och njut

Ingredienser

  • 250 g margarin (rumstempererat)
  • 3 msk socker
  • 1 ägg
  • 1,5 tsk stött kardemumma
  • 1,5 dl mjölk
  • 3,5 tsk bakpulver
  • ca 7,5 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Blanda allt till deg. Kavla till en platta och skär i fyrkanter, ca 8x8 cm.
    2. Lägg på en liten klick sylt på varje fyrkant, vik ihop hörnen mot varandra.
    3. Pensla med ägg och grädda i 250 grader. Garnera med florsocker utrört i lite vatten innan servering.

    Kommentarer (1)

    Egonlock 4 februari 2009

    Hur länge ska det gräddas?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben