Visthuslåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Bara så gott

Ingredienser

  • 8-10 medelstora råa potatisar
  • 300 gr rimmat bogfläsk
  • 3 gula lökar
  • 2 msk margarin
  • 2 dl riven ost
  • 2 dl mjölk
  • Peppar
  • Hackad persilja
  • Instruktioner

    Skala och skiva potatisen tunt skär bogfläsket i strimlor och bryn det. Skala och skiva löken och fräs den gyllenbrun. Varva potatis lök och fläsk i en smord elfast form. Strö över ost och peppar, slå i mjölken längs kanten och grädda i 225 grader 35-40 minuter. Strö över persilja när lådan serveras. Servera gärna grovt bröd till lycka till !

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben